Rally Slagelse DM1

Team Drengerøvs træf 2022

Med udsigt til højt solskin drog vi en tur ti Ringe på Fyn, da Team Drengerøv afholde deres årlige træf. Med højt humør og godt selskab, kan det  ikke andet end blive en god dag. Der var masser af mad bestående af 4 food trucks, 2 pølsevogne, 1 thaivogn og 1 shawarma fordelt på hele pladsen så ingen kom sultne derfra, så var det i hvert fald deres egen skyld 😊


Når man selv er forældre er sådan noget som en hoppeborg til børnene og unge sjæle altid et hit, så de kan få brændt lidt krudt af, samtidig var Midtfyns Brandvæsen kommet med 2 brandbiler som man kunne se både indvendigt og udvendigt, samt meget af deres udstyr, som kronen på værket var der en masse skønne brandfolk som var klar til en god snak omkring deres arbejde.

Rally Slagelse DM1

Manglede du noget bilpleje i form af sæbe, poleremiddel, vaskehandsker med mere, så var vores sponsor Caretec til stede med deres store udvalg af bilpleje produkter, og deres gode rådgivning så du helt sikkert kom hjem med det rigtige til at shine din bil op med.
Udover Cartec var der blandt andet, KJOF, Astina, Loud n Proud, Shiny Garage, Proboost, Niva Bilpleje, JH-Rullefelt

Rally Slagelse DM1

Der var rigtig mange besøgende hvor der både var nye, gamle, istandsatte, originale, 4×4, veteran, sportsvogne, speciel biler og alle imellem. Alle er velkommen når Team Drengerøv byder til dans.

Sidst på dagen blev der fundet vindere af følgende kategorier:
Pladsens Flotteste bil, Pladsens grimmeste bil, Pladsens hurtigste bil målt på rullefelt, pladsens langsomste bil målt på rullefelt.

Rally Slagelse DM1
Pladsens flotteste bil
Rally Slagelse DM1
Pladsens grimmeste bil
Rally Slagelse DM1
Pladsens hurtigste bil
Rally Slagelse DM1
Pladsens langsomste bil

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status