TimeWinder 2022, Racelens

TimeWinder 2022 

Søndag den 5. juni tog vi i en tidsmaskine tilbage til 1800-tallet for at besøge Grønnessegaard Gods hvor TimeWinder slog dørene op til et historisk område hvor man kunne opleve historiske maskiner, flyver og skibe, alt foregik på de smukke omgivelser omkring Grønnessegaard Gods.

Når man ankommer til godset, bliver man ført igennem en smuk allé og endelig et event hvor vejene er i tiptop stand, selvom de består af grus kan de godt være lige, så os der køre en lidt lavere bil end gennemsnittet kunne komme frem uden problemer. 🙂 top point herfra. 

TimeWinder 2022, Racelens

På parkeringspladsen stod ATV’er med siddepladser på traileren til at fragte folk op til hovedindgangen hvor man så kunne nyde en dejlig dag i det 1800-tallets sommer brise. 

Man mødes som det første af udklædte folk i det helt tids rigtige tøj, som fører en ned til træfpladsen med mad boder, stumpemarked, mulighed for at købe tids rigtigt tøj, samt bil pleje fra Cartec. 

De mange madboder bød på alt fra hotdogs til varmrøget laks over åbent bål.

TimeWinder 2022, Racelens

Midt på dagen stod den på Vintage Landracing, som er motorsport som den var, det eneste krav til bilen for at kunne køre på 1/8 mil banen var at den skulle væra fra før 1947, men selvom bilen er gammel er der blevet nusset og pillet de helt rigtige steder for at få så meget ud af dem som muligt.

På den anlagte ”crosser” bane kunne man møde kører helt op til 70år køre på deres gamle vintage cross maskiner både med og uden sidevogn, desværre var der ikke så meget kørsel mens vi var der, men det der var, var gennemført og fantastisk!

TimeWinder 2022, Racelens

På Airdome kunne man opleve de helt gamle flyvemaskiner som lettede og landede konstant, samt flyveopvisning i de gamle ”damer” som både kunne vende på hoved og lave tricks i luften, kanon oplevelse. Når flyverne ikke var i luften kunne man studere dem på tæt hold i ”fly parkeringen” som var lige ud til publikum.

TimeWinder 2022, Racelens

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status