Torsdags træf på Roskilde havn - Start 2024, Racelens

Torsdags træf på Roskilde havn – Start 2024

Sommervejr og varme er for alvor kommet til Danmark, så det er på tide at det velkendte Torsdags Træf på Roskilde Havn blev sat i gang, i hvert fald officielt. Folk begynder stille og roligt at køre til havnen lige så snart det er vejr til det, men træffet begynder først rigtigt når bådene bliver rykket i vandet og græsarealet ved vikingeskibsmuseet bliver åbnet op. 

Men netop græsarealet havde inden starten i år været et stort spørgsmålstegn, da det slet ikke var sikkert at kommunen ville give lov til at bruge det, efter tidligere års problemer med blandt andet unødig støj. Dog lykkedes det at få skabt bestyrelse for træffet, der forhåbentlig kan hjælpe med at holde styr og orden på træffet. Dette bød dog også på et par kontroversielle punkter som nogle faste besøgende ikke alle var helt tilfreds med – men når det kom til selve dagen, gik det hele meget stille og roligt og mere eller mindre uforandret fra forrige år.

Torsdags træf på Roskilde havn - Start 2024, Racelens

For første gang på Sjælland, kunne besøgende se Morten Løvenkrands’ fine biler, han havde nemlig taget sin helt nye Audi R8 med, kaldet “Low Sun”. Den har han haft travlt med at bygge hen over vinteren og netop denne bil vil du snart kunne finde en hel artikel om her på Racelens! Derudover havde han også hans “Red Sky” Toyota Supra med, som vi allerede har lavet en artikel med tidligere, som du kan se her (https://www.racelens.dk/red-sky/).

Alt i alt var det en super hyggelig aften på havnen, et træf som stærkt kan anbefales.. Men hvis du skal nå det, skal det være i denne sommer, da vikingeskibsmuseet udvider og kommer til at fylde det omtalte græsareal. Det byggeri skal efter sigende starte i 2025, men nu hvor træffet har fået en dedikeret bestyrelse, kan man håbe på at der bliver fundet en ny plads til næste år!

GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status