Ultrace 2022

Ultrace 2022

Det legendariske event Ultrace, tideligere under navnet Raceism, som afholdes i den smukke polske by Wroclaw er en folkefest for dem som elsker skamsænkede og tunet biler. Det er bilfolkets Mekka, så er man lidt fanatisk til den stylingsverden som vi ELSKER, så er Ultrace et event som DU bare skal til inden du dør.

Allerede da vi kørte ind i byen fredag aften, blev vi mødt af stylet biler i alle former og størrelser fra både Tyskland, Belgien og Polen, Sverige og Danmark.

Ultrace 2022

Eventet er kendt for at have ændret standarden for custom biler over hele verden og deres meget strikse krav for de biler som kan deltage, er ikke noget man kommer udenom, da niveauet er TÅRN højt, nogle ville kalde dette for Himlen.

Til eventet kunne ses totalt sindssyge biler, som en Ferrari 512TR med et TopxSecret bodykit og smidt HELT i jorden.

Ultrace 2022

Biler med så upraktisk meget Camber, at man kan undre sig over hvordan de er kommet frem

Ultrace 2022

En Rauh-Welt Begriff (RWB) som nok er sidste gang jeg får lov at se i mit liv .

Ultrace 2022

Hvis man så bevægede sig ud til drift banen, oplevede man ikke helt normale drift biler, disse var nemlig Japansk inspireret skamsænket stance drift biler

Ultrace 2022
Ultrace 2022

For et lille beløb af 200 Polske kr. kunne man få 2 omgange i en af drift bilerne, dette kaldte de ”Drift Taxi” som er et meget populært tilløbsstykke, da enhver bil og benzin glad petrolhead syntes drift er noget af det vildeste, og ISÆR når man sidder som passager.

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status