Vagnation, Racelens

Vagnation 2022 

ENDELIG var der Vagnation træf igen på den ikoniske havn i Haderslev, hvor skaterhallen streetdome pryder det gamle havne miljø så fint, indsluset imellem nye bygninger og beboelse skaber dette perfekte rammer for et VAG træf.

Vagnation er som de selv siger Danmarks største VAG træf, og ja det må man sige, for imellem de små 200 biler der var mødt op var der rigtig mange fra Tyskland som havde taget vejen forbi. De har heldigvis heller ikke nogen betalings bro 😊 

Vagnation, Racelens

Den lækre lokation indbyder til ren hygge og bil snak alle imellem, der er både skaterparken for børn og barnlige sjæle samt en hel strand i form af en bunke sand, med en bar, spise områder i lange baner.
KANON opsætning til et træf.

Heldigvis var vejret med os, dagen startede med overskyet himmel, som vi fotografer elsker til billeder, men heldigvis for os der havde monteret shorts kom solen og bagte fra middags tid, vi valgte derfor at anmelde stedets bar og de laver glimmerende drinks.

Næste år regner vi med at Vagnation tilkalder en kaffe vogn også 😊

Vagnation, Racelens

Slut på dagen havde Vagnation dommerne gået rundt og vurderet de mange fremmødte biler, og havde fundet en top 5 mellem tyske og danske biler, tænker ikke jeg ville have haft den opgave, da udvalget var kæmpe, og niveauet var ikke bare i top, men HELT I TOPPEN. 

Vagnation, Racelens

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status