Vallåkratræffen 2023, Racelens

Vallåkratræffen 2023

Vallåkratræffen 2023, Racelens

En mark og en landingsbane imellem Malmø og Helsingborg, har de sidste 40 år, dannet rammen om Sverigs største samlingssted, for deres egen stolhed, Volvoen. Vallåkratreffen, samler hvert år, de flotteste, vildeste og klassiske ombygget Volvo´er fra ind og udland. Faktisk havde Matheo taget turen fra Torino i sin Volvo 140.

Vallåkratræffen 2023, Racelens

Selvom det er Sveriges største Volvo træf, så var der meget andet på programmet og stor variation i både bilmærker og events i løbet af weekenden. Søndagen havde de lavet et nostalgisk podie, hvor tidligere vinder på træffet, kunne rulle op og blive vist frem for publikummet. Heriblandt flere dansker, som havde taget turen fra Nordsjælland, men også Aarhus i deres Volvo Amazon..

Vallåkratræffen 2023, Racelens

Og når nu man har en landingsbane, så kunne man jo ligeså godt lave show, derfor kiggede Autoglym forbi med Drifter og Crosser, til stor begejstring for publikummet, især til sidste show, da asfalten var blevet tør. Espen Rohde, som er Norsk Div2 mester fra 2022 fik rig mulighed for, at tæske sin BMW rundt på landningsbanen. Derudover var der også mulighed for, at for at købe en tur i forskellige biler til træffet, hvor alt overskud røg afsted til Ukraine.

Vallåkratræffen 2023, Racelens

Blandt vinderbilerne var der også en dansker, da Mikael Hansen, tog prisen for bedste Europabil, i sin Ford Escort Cossie. Og vi kan kun være enig i valget, da det er en bil vi tidligere har kigget efter på div træf i DK. Samtidig lykkes det også Kenneth Hansen at hive en 2 plads hjem i kategorien Vandkølet VW, med mandes Golf. Derudover blev der delt pokaler ud til over 15 forskellige kategorier og hele oversigten kan se her

https://www.bilsport.se/artikel/segerjubel-pa-vallakratraffen

Vallåkratræffen 2023, Racelens

Træffet for 2024 er allerede på plads og finder sted, samme sted d. 17-18 august, så hvis der intet er i kalender om man har et behov for, at se massivt ombygget biler, så smid det ind allerede.

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status