, Racelens

Vintage Steel Copenhagen Cruise X IDA, Bryggen

Det var anden gang at drengene fra Vintage Steel inviterede til spark dæk træf, samt efterfølgende cruise rundt om i København.

Med langt over det tilladte antal forsamlede tilmeldt på Facebook, var mine bekymringer virkelige store på om hvorvidt Politiet ville lukke festlighederne ned eller uddele bøder, som man har set det til andre bil træfs.
HELDIGVIS har drengene fra Vintage Steel styr på sikkerheden, hvori der var opsat indtil flere håndsprit automater, godkendelse fra politiet. Man må sige at de har levet op til kravene, for de civil biler der kørte forbi flere gange kom ikke med anmærkninger.

Der var lavet et bragt sammenarbejde med IDA Bryggen, omkring mad og drikke, der blev serveret øl, vand og burger over disken i lind strøm. Mon ikke varmen har lidt plus point at få også.
Med omkring 30 grader var det i hvert fald ikke drikkevare folk gik ned på.

Juke Joint Jumpers fyrede op for gammel classics musik ved den lille gård som IDA Bryggen har råderet over. Den fede stemning der blev skabt er ikke set længe.

Alt i alt hammernede fedt!

Til dem der syntes folk står for tæt på nogle af billederne, så er de taget med zoom, og kan derfor virke forkert. ALLE tog deres forholdsregler, jeg følte mig ikke utryg på noget tidspunkt.

Galleri:

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status