, Racelens

Volvo 122s HGV

Steffen har bygget bil, siden han var 17. Han var ikke rigtig til biler, før han fik den første, men har altid været kreativ og perfektionist. Ret hurtigt fandt han ud af, at biler gav ham et lærred, som man selv kunne bestemme over. Første offer blev en Mazda 323 fra 84, monteret 14” fælge, og en 12″ sub i et specialbygget anlæg. Så var han ligesom i gang. !

, Racelens

Da han mødte Nini, var det hende, der fik ham til at vise sine evner og kreationer frem. Da hun er lige så bilfanatisk, som ham selv, tog det ene det andet. De fik sammen bygget en Toyota Mr2 over et par omgange, 3. gang fik de tømt opsparingen og al fritid blev brugt på at bygge. Det var planen at se hvor langt de kunne nå, inden deres lillemand kom til verden. De endte da også med at score en 1. plads både til DFB og Vallåkra i 2017.

Det er et overstået kapitel nu, det er slut med et suttet bolsje, man skal passe og nusse hele tiden. Efter 5 år med Mr2´eren, blev den solgt.

, Racelens

Steffen har altid været vild med Amazon, og han har studeret dem grundigt, hver gang han stødte på dem ude til div. shows, indtil han en dag selv skulle have sådan en vogn. Ved ren tilfældighed kom der en til salg efter salget af Mr2´ern og så slog han til. 

, Racelens

Nini skruer ikke lige så meget på Volvoen som tidligere på Toyotaen – det er mere Steffens frirum, når man nu har en travl hverdag som familiefar og bestyrer af et firma.
Volvoen skal slet ikke være en pokalrytter, men som erfaring bilbygger, kan man jo ikke lade være med, at lade idéerne blive til virkelighed.

, Racelens

Der er allerede bygget stort flot anlæg i, custom fælge og bilen er smidt til jorden.

Vi glæder os til at følge Steffen og Nini de næste mange år.

Blå bog:

Ejer: Steffen
Bil: Volvo 122s HGV
Motor: B18
Årgang: 1967
HK.: Alt mellem 21 og 143 
Fælge: Original fælge lavet om med rustfrie kanter, bygget om fra 4,5×15 til 9,5×17 af Dennis Lindstrøm
Undervogn: Custom, planer om luftundervogn
Lyd: Komplet Audison Voce
Styling: Svensk design

Galleri:

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status