Struer Motorfestival 2021, Racelens

Annoncering af Struer Motorfestival 2022

Struer Motorfestival er en motorsports oplevelse for hele familien. Hvert år bliver Struer havn lukket af en hel weekend, for at afholde festivalen og der er i den grad motorsport for alle pengene. Med både motorshow på land og til vands er Struer Motorfestival værd at besøge med familien, for de små er gratis adgang til legeland med forskellige aktiviteter og der er mulighed for køreture med kørerne på den 1,1 km lange bane.

Struer Motorfestival 2021, Racelens

Sæt allerede nu kryds i kalenderen! 

Holdet bag Struer Motorfestival annoncerer allerede nu, at de er klar til endnu et brag af et arrangement på havnen i Struer i 2022. Datoen er sat, så der skal sættes kryds i kalenderen den 25.-26. juni 2022, hvis du vil med!

Struer Motorfestival afslører, at de allerede nu arbejder på flere ting og som om, at det ikke kunne blive vildere, kunne det alligevel.

De arbejder nemlig på blandt andet en stor udstilling med gejl til både MC og biler, superbiler til passager ture, VIP telte med egen tribune ved første sving efter pitten og så håber de på, at kunne få DM i Jetski med til endnu et år i Struer, ligesom de var i 2020.

Struer Motorfestival 2021, Racelens

De to forgangne år

2020 husker vi bedst som året med de mange restriktioner og begrænsninger, men Struer Motorfestival skulle afholdes. En af restriktionerne var, at det var påbudt, at have mundbind på til alle større arrangementer, ligeledes til Struer Motorfestival, men det skulle ikke sætte en stopper for planlægningen af den årlige festival. Der var heldigvis stor støtte fra de besøgende, som på trods af restriktionerne alligevel mødte op og støttede arrangementet. Desværre uden adgang til pitområdet for andre end kørerne. DM i Jetski deltog, så her var der gang i banerne, både i vandet og på land. 

Vores artikel fra 2020

2021 i Struer blev noget af en fest dag. Restriktionerne var der blevet sagt farvel til dagen inden arrangementets afholdelse og det betød, at indgangen til festivalen var igennem pitområdet, så allerede fra starten var der massere at kigge på. Der var mange besøgende i år, så mange, at tribunen var fuld hele dagen og humøret højt. Der var fart over feltet og programmet var som følgende:

Drift opvisning

Legends car show

Road racing

High speed ture 

Jetski opvisning

Samt live musik med Jacob Wernby

Vores artikel fra 2021

Struer Motorfestival 2021, Racelens
Struer Motorfestival 2021, Racelens
DMCA.com Protection Status