Fortsætter

Techno Classica Essen

Messe Essen Messeplatz 1, Essen

Techno Classica Essen er en kæmpe bilmesse for veteran og klassiske biler og motorcykler. Messen afholdes i de Messe Essen, så du får her 12 store haller og 120.000 kvadratmeter. Udover de klassiske køretøjer kan der også opleves prestigebiler, motorsports biler og stumpemarked. Over 190.000 besøgende og 1.250 udstillere fra 30 lande melder om en stor messe som er et besøg værd. KØB BILLETTER HER  

Cars’N’Coffee – Nardocar

Nardocar Ishøjvej 2B, Næstved

Nardocar i Næstved invitere til Cars'N'Coffee lørdag d. 6 April. Her åbner de dørene for alle med passion for biler. Træffet starter klokken 10.00 og byder udover de fede biler, også på en foodtruck, så du kan få stillet sulten.

CarCare Freaks Forårstræf

CarCare Freaks Nåbyvej 8, Herlufmagle

Lørdag d. 6 April inviteres der til CarCare Freaks Forårstræf. Dagen byder bl.a. på kåring af pladsens flotteste bil, konkurrencer, demo af deres produkter og goodiebags til de første 100 besøgende. Der vil også være mulighed for at se og prøve nogle af deres produkter selv. På dagen kan der også købes mad fra Pølsebrødet.

Gratis

INDIBIL Sæsonstart 2024

Bylderup Bov Garverland 12, Bylderup-Bov

I forbindelse med Sønderjysk Brændertræf afholder INDIBIL deres sæsonstart for 2024. Her bydes der på en masse fede biler og udstilling af special biler. Træffet er gratis at tilgå, imens brændertræffet koster indgang. Se begivenhed for brændertræffet her

Sønderjysk Brændertræf

Bylderup Bov Garverland 12, Bylderup-Bov

Den 6. April inviteres der til Sønderjysk Brændertræf. Her har man fået lov til at låne Bylderup Bov's gamle Slagteri til at få brændt en hel masse dæk af. Eventet foregår fra 12-20, dog er der køremøde for personer med deltagende brænderbiler kl. 11.45. Bil koster 200,- og entré koster 20,- per person.    

Team Gejler Crazy Cars 2024

Biltema Slagelse Japanvej 18, Slagelse

Team Gejler invitere til sæsonstart med deres Team Gejler Crazy Cars 2024. Her starter de træf sæsonen op med et hyggeligt træf lørdag d. 6 April fra 15-20.30 Der vil være konkurrencer og en masse fede biler. Træffet afholdes ved Biltema i Slagelse.

Gratis
DMCA.com Protection Status