Forårstræf

Vestjysk Car Care Søndermarken 26, Holsted

Vestjysk Car Care og Striben Esbjerg invitere til forårstræf i Holsted. Træffet foregår lørdag d. 13. April fra 11.00-18.30 Der er fri entré og der kan købes mad og drikke på pladsen. Kom forbi til en dag med bilsnak og en masse fede biler, samt mulighed for gode tilbud fra Vestjysk Car Care.

Gratis

Sæsonstart

Præstevej Skørping Præstevej 38, Skørping

Lørdag d. 13. April inviteres der til sæsonstart af Team_Drive_Dk, Theturtles og team underdogs. Der vil være brænderplads samt vaskeplads, så bilen kan stå så ren som muligt til træffet. På pladsen kan der købes mad og drikke. Der vil være en udstillingsplads til de mere specielle og sjældne biler. Alle tre arrangører har stickers med til dagen.

Saturday Night Viking Cruise

Roskilde Roskilde

Roskilde ABC inviteret til Saturday Night Viking Cruise. Cruising foregår igennem Roskilde by. Her vil de fede amerikanerbiler køre og lave god stemning i Roskildes gader og stræder. Dette foregår d. 13. April fra kl. 17.30.

Gratis

TTM – Træf Thy Mors Sæson Start

Aggers Tange Aggervej, Vestervig

TTM - Træf Thy Mors invitere til Sæson Start ved Agger Tange. Træffet foregår lørdag d. 13. April fra kl. 20.00. Her bydes på et klassisk træf med dækspark og snak.  

Gratis
DMCA.com Protection Status