Struer motorfestival

Struer Motorfestival 2022

Solen står højt på himlen og jeg er glad for at have fået solcreme på, for det er nemlig rigtig sommer vejr i dag!
Allerede på kilometers afstand kunne man høre Overboosts voldsomme S14 blive revet rundt om hjørnerne kort efterfuldt af Porsche som havde taget nogle af deres racerbiler med. Dagen starter i den helt rette ånd. NEMLIG benzin lugt og larm fra de store V4-V10 motorer.

Struer motorfestival

Dette event er helt sikkert for hele familien, om man er til legeland, gokart, stunt driving, jetski, drift eller racerbiler, så kunne man opleve det hele her.

Der var mulighed for at man kunne betale sig for en tur i en Porsche eller Ferrari racerbil, som uden tvivl har givet en oplevelse for livet, for selvom banen var en gammel industrivej, var de ikke bange for at give bilerne noget gas, og komme helt ud i svingene!

Struer motorfestival

Når drifterne havde kørt et par omgange og skulle bruge det sidste dæk, sluttede de lige af foran publikum med en stor gammeldags brænder eller donut. WHATS NOT TO LIKE???

Freestyle motocross køre Alex Porsing var til stede og lavede tricks på en rampe efterfulgt af verdensmester i stuntkørsel på motorcykel og køre for Red Bull, Mike Jensen.

Struer motorfestival

Jeg ved desværre ikke nok om jetski til at jeg kan fortælle hvad der skete ude på vandet, men de sejlede rundt i heats. 🙂

Struer motorfestival

GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status