Team Drengerøv, Racelens

Team Drengerøv forårs træf 2023

Team drengerøv afholdte igen i år deres forårs træf midt i det danske kongerige, nemlig på Fyn nærmere byen Ringe. I år var vi og Team Drengerøv rigtig heldige med vejret, for nogle af de mange fremmødte betød det at dele af tøjet måtte af i løbet af dagen. For NU var sommeren kommet til Danmark!

Ud over team drengerøvs egne biler var der også mødt mange andre bilglade mennesker op, pladsen blev hurtig fyldt med mere eller minder specielle biler. De mange biler og fremmødte var til stor glæde for Team Drengerøv, men til knap så stor glæde for os som fotografer. Da der desværre ikke var plads til at bilerne kunne få lov til at vise sig frem som de fortjener. Eller i hvert fald som vi ønsker det som fotograf. 


Team Drengerøv, Racelens

I løbet af dagen var der mulighed for at få målt sin bil på rullefelt eller få afprøvet sit anlæg. Børnene kunne hoppe på hoppeborg, mens man også kunne købe mad og drikke eller en ny duftfrisker til bilen. Team Drengerøv havde også en stand hvor der kunne købes forskelligt merchandise med deres logo. 

Under hele træffet blev der spillet musik fra dj dr. Pawlink. Fra 14-15 overlod han ansvaret for musikken til DJ Lewis fra Loud-N-Proud, der lavede en kæmpe fest. 

Team Drengerøv, Racelens

Kl. 15.00 var der præmieoverrækkelse hvor de fire dommere, havde fundet vinderne af de tre kategorier, pladsen grimmeste, pladsen flotteste og pladsens mest gennemførte. Derudover var der også præmier for den hurtigste, den langsomste og den med flest Db. 

Vinderne:

Grimmeste: VW bobbel med navnet Prince ejet af Jonas

Flotteste: Toyota Aristo ejet af Rico

Mest gennemførte: VW bobbel med navnet my King ejet af Michelle

Langsomste/ færrest HK: VW bobbel med navnet Prince ejet af Jonas med 37 HK

Hurtigste/ flest HK: BMW ejet af Simon med 463 HK

Flest DB: VW Golf ejet af Micky

Team drengerøv afholder træf igen til efteråret, så hvis ikke du fik kigget forbi, har du chancen der. 

GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status