Åbningsløb Padborg Park 2024

Padborg Park Flyvepladsen 10, Padborg

I slutningen af April måned er det tid til åbningsløbet på Padborg Park. Her kan der opleves flere forskellige klasser give den gas rundt på banen. Bl.a. Super Gt, TCR, DS3 og Legends Car Cup. Lørdag er kvalifikationsdag, hvor søndag er finaledagen, hvor der kæmpes om placeringerne. På Padborg Park er der mulighed for at købe mad og drikkevarer. Åbningstider er følgende: Lørdag 07.00-18.00 Søndag 08.30-16.00 Bemærk at der skal købes både adgang til banen, samt tribune billetter om søndagen. […]

Malmø Raceway – NoPrep #16

Malmø Raceway Lappögatan 1, Malmö

På dragrace banen i Malmø - Malmø Raceway køres der d. 27 April NoPrep #16 Dørene åbnes kl. 08.00 for kører og kl. 09.00 åbnes der op for publikum. Kørsel på banen 500,-SEK Publikum 100,-SKE Ved banen kan der også købes burger og pølser samt drikkevarer. En hyggelig dag på banen i Sverige, hvad enten man kommer som kører eller publikum.  

Forårstræf hos LYRA CLEAN

LYRA CLEAN Fabriksvej 3, Fjerritslev

LYRA CLEAN invitere til forårstræf lørdag d. 27. April Et træf for alle køretøjer, så du er velkommen i både bil, motorcykel, knallert eller lastbil. Karsten fra CareCare Freaks kigger også forbi, så du ville kunne gøre en god handel på dagen.  

Gratis

Veteranbilåbning i Jesperhus Blomsterpark

Jesperhus Legindvej 30, Nykøbing Mors

Igen i år inviteres der til veteranbilåbning i Jesperhus Blomsterpark. Her kan flere hundrede veteranbiler ses i de smukke omgivelser i parken. Det er gratis for én personbil (min. 35 år) inkl. 4 personer. For besøgende gæster kan entré prisen ses på Jesperhus hjemmeside.

Motortræf 2024

Dansk Motor og maskinsamling Kristiansmindevej 14, Grenå

Velkommen til Motortræf 2024 lørdag d. 27. April fra 10-16! Her afholder Dansk Motor og Maskinsamling et fedt arrangement for alle motor interesseret. Dagen byder på veterankøretøjer, stumpemarked, samlerudstilling samt motor og maskiner i drift. Der kan købes mad og drikke. Entré 100,- kun mobilepay og kontant.

DKK100

Legal Streetrace Holeby

Lolland-Falster Airport Højbygårdvej 20B, Rødby

Legal Streetrace invitere igen i år til lovligt ræs i Holeby. I år afvikler Legal Streetrace deres eget 402mtr. mesterskab. Her får du mulighed for, at se hvor hurtig din egen bil er på de 402mtr. på Lolland-Falster Airport i Holeby. Bemærk at hvis du vil deltage som køre, så skal der tilmeldes inden. Arrangementet er helt sikkert et besøg værd, hvad enten du er der som deltager eller publikum. Der kan købes mad og drikke på pladsen. Dagen sluttes […]

Gejler for Gejler x De Gale Motorer Sæson Start

Biltema Slagelse Japanvej 18, Slagelse

Gejler for Gejler og De Gale Motorer er gået sammen om en sæson start. Træffet foregår ved Biltema Slagelse lørdag d. 27 April fra kl. 13. Kig forbi til en hyggelig dag i bilernes tegn.

Gratis

Træf i Hobro

Thansen Hobro Thurøvej 17, Hobro

Den 27. April er det tid til træf i Hobro arrangeret af Team Underdogs. Her er du velkommen fra kl. 19 på Thansens parkeringsplads i både bil, mc, knallert, cykel eller som gående.  

DMCA.com Protection Status