Fortsætter

Åbningsløb Padborg Park 2024

Padborg Park Flyvepladsen 10, Padborg

I slutningen af April måned er det tid til åbningsløbet på Padborg Park. Her kan der opleves flere forskellige klasser give den gas rundt på banen. Bl.a. Super Gt, TCR, DS3 og Legends Car Cup. Lørdag er kvalifikationsdag, hvor søndag er finaledagen, hvor der kæmpes om placeringerne. På Padborg Park er der mulighed for at købe mad og drikkevarer. Åbningstider er følgende: Lørdag 07.00-18.00 Søndag 08.30-16.00 Bemærk at der skal købes både adgang til banen, samt tribune billetter om søndagen. […]

SWAPMEET

Oplevelsescenter Nyvang Nyvangs Alle 4, Holbæk

Kom med en tur tilbage i historien, når Oplevelsescenter Nyvang invitere til SWAPMEET. Her bydes på nostalgi med udstilling af flere hundrede veterankøretøjer. Derudover har Damptromleklubben sørget for boder, hvor der kan handles alt godt til dit eget veterankøretøj. Hvis du nyder et hyggeligt træf med smukke klassiske biler og andre klassiske veterankøretøjer. Så skal du lægge vejen forbi SWAPMEET.

DK80

Formula Drive Out

Formula Automobile Lundtoftegårdsvej 10, Lyngby

Formula Automobile invitere til Formula Drive Out. Mødepladsen er Formula's hovedkvarter i Lyngby. Herefter går turen nordpå i samlet trop. Slutdestinationen er i Helsingør, hvor kaffen står klar til de deltagende biler. Det er også her der bliver tid og plads til at nyde hinandens køretøjer. Husk at tilmelde din bil på Formula's hjemmeside.

Gratis
DMCA.com Protection Status