Trackdayklubben – Jyllandsringen

FDM Jyllandsringen Skellerupvej 38, Silkeborg

Trackdayklubben invitere til trackday på FDM Jyllandsringen. Dagen er et avanceret køreteknisk kursus med de bedste instruktører til at guide dig igennem banen og teknikker. En dag hvor du kan lære både dig selv, din bil og banen bedre at kende. Der startes ud med indskrivning og morgenmad samt kørermøde fra kl. 7.30(Mødepligt) Fra kl. 09.00-18.00 er banen åben for kørsel. Der køres inddelt i grupper af nybegyndere og øvede. Bilen skal være EU typegodkendt og være i teknisk forsvarlig […]

DK3300

American Street Meet

Stadionvej Ølstykke Stadionvej, Ølstykke

Efter 10+ år er American Street Runners ENDELIG tilbage med American Street Meet. Træffet for alle amerikaner biler foregår på Stadionvej i Ølstykke henover en weekend, som byder på fede biler og gode oplevelser.

Late Night – Bildag Viborg

Nytorv Viborg Nytorv, Viborg

Vi er Viborg invitere til Bildag på Hjultorv og Nytorv. Her viser byens lokale bilforhandlere det nyeste og bedste frem fra bilbranchen. Ved Sct. Mathias Port kan der opleves veteranbiler og veteranmotorcykler. Kl. 20 vil der være biloptog igennem Sct. Mathias Gade. Gågadens butikker og restauranter har naturligvis også åbent, så der er lidt for hele familien at kigge på.

Gratis

Drengerøvsaften I Skælskør

Drengerøvsaften Skælskør Jernbanevej, Skælskør

Så er det igen tid til Drengerøvsaften i Skælskør! En eftermiddag og aften for alle drengerøve og pigerøve. Skælskør by bliver pakket med fede biler, udstillere og gode oplevelser når arrangørerne for 14. gang invitere til Drengerøvsaften. Gæsteparkering til folk som ikke skal udstille, foregår ved Skælskør hallen, og derfra kører 2 veteranbusser i konstant rutefart frem og tilbage med 10. min mellemrum. Aftenen sluttes af med et kæmpe festfyrværkeri kl. 22.00 fra havnen og kl. 01.00 lukkes der af for […]

Cargirls-Denmark Sæsonstart

High on Cars Balshøje 1, Hjortshøj

Cargirls-Denmark invitere til sæsonstart kun for kvinder! Træffet er fra 16-20 fredag d.31 Maj og bliver afholdt på High On Cars arealer. Kvindekenddinbil og Autolakerer Prinsessen kigger bl.a. forbi. Der vil være konkurrencer og brænderplads. Alle kvinder er velkommen og der kan købes mad og drikke på pladsen fra forskellige madboder.

DMCA.com Protection Status