Cars & Coffee, Racelens

Meguiar’s x Friis Carclean Cars & Coffee

Det årlige Cars & Coffee arrangement ved Friis Carclean i samarbejde med Meguiars stod for døren den 31. juli og det skulle vi selvfølgelig ikke gå glip af. 

Vi dækkede denne weekend også to andre arrangementer: VAG træf på Roskilde havn og V.A.G. Freunde træf i Mesballe.

Cars & Coffee, Racelens

På denne tid af året burde man ikke være nervøs for vejret, men det så lidt tvivlsomt ud. Vi var heldige de første par timer, men som tiden gik, kom regnen periodevis, her samledes folk i det store værksted og under pavilloner til regnen var drevet væk igen. Det skiftende vejr afholdte heldigvis ikke folk fra at komme forbi løbende.

Cars & Coffee, Racelens

Der skulle have været mad- og isvogn, men arrangørerne blev af ukendte årsager brændt af og de sultne måtte finde andre alternativer i nærheden.

Redbull var tilstede og delte iskolde, gratis energidrik ud og det faldt i god jord hos de fremmødte.

Cars & Coffee, Racelens

Andreas Anker var forbi med sin drift bil, der fik meget opmærksomhed fra de mange besøgende og ved dags ende, da pladsen var tom, fik han lov til, at vise de tilbageværende gæster en lille forsmag på, hvad drift er. Det resulterede i, at forkofangeren fik en tur hen af asfalten, det er helt sikkert ikke første gang og som man siger ,,Do it for the gram’’ og det levede han op til. Jakob fangede et par fede billeder med massere af dækrøg, det kunne ikke være bedre.

Galleri:

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status